Werkplaats Gezondheid

Scroll omlaag

client

main roles

category

project timeline

Het bedrijf

Werkplaats Gezondheid brengt consumenten en primaire producenten welke toegevoegde waarde bieden samen op het eigen (nog te ontwikkelen) platform.

De opdracht

De opdracht platform Werkplaats Gezondheid – voedsel 1000 is gericht op het geven van een passend advies betreffende het te ontwikkelen platform. Op dit platform worden primaire producenten (boeren) uitgelicht, deze primaire producenten bieden toegevoegde waarde aan de gezondheid van hun eigen producten. Deze toegevoegde gezondheidswaarde zijn ontwikkeld of aanwezig in het productie proces en niet later toegevoegd aan het product.

Om een goed advies te kunnen geven heb ik onderzoek gevoerd op 5 gebieden, namelijk platform, primaire producenten, onderzoeksinitiatieven, social media en trends. Deze onderzoeken bieden basis voor de 3 eindconcepten en het advies voor het vervolg van het project.

Jet Vossebeld Lecturer
Lecturer Food Innovation at HAS Hogeschool

Ilse is een enthousiaste en leergierige dame. Ze kan goed presenteren, communiceren en creatief denken. Daarnaast is ze ook heel prettig in de omgang.

Ivar Ooms
Docent HAS – Food Innovation – Packaging & Design

Ik ken Ilse als een spontane vrolijke hard werker, die ontzettend goed met feedback om kan gaan. Ze heeft de wil en motivatie heeft om altijd te willen leren en te presteren.
De samenwerking met Ilse is altijd als prettig ervaren. De sfeer zit er altijd goed in, ook als het over moeilijke onderwerpen gaat, of het soms een beetje tegenzit. Ilse ziet altijd het positieve in de situatie.

Ruud van der Pas
Afstudeerbegeleider werkplaats “ Gezondheid “ project Voedsel1000 van de Provincie Noord-Brabant.

Ilse valt op door haar proactieve houding. Je vraagt haar iets en het is al geregeld. Ze bijt zich goed vast in het probleem, zoekt het goed uit, legt makkelijk contacten en komt met conclusies en aanbevelingen waar we onderbouwd mee verder kunnen.
Ook haar immer aanwezige lach maakt het extra prettig om met haar samen te werken.
Kortom een aanrader.